HTML

Deutérium mentes víz

2010.12.08. 15:53 azusz

A deutérium mentes víz fogyasztásakor fontos, hogy akkor igazán hatásos ha a testünkben lévő vizet teljesen kicseréljük deutérium mentes vízre. Olvasson bővebben a deutérium mentes vízről (csökkentett deutérium mentes víz)  és egyéb rendkívül hatékony rák ellenes terápiákról a Zöldház portálon: deutérium mentes víz

 

Kulcsszavak: deutérium mentes víz, deutériummentes víz, csökkentett deutérium mentes víz, rák

1 komment

Címkék: deutérium mentes víz csökkentett deutérium mentes víz

Deutérium mentes víz ára

2010.05.31. 22:24 azusz

A deutérium mentes víz ára 1500 Ft/1,5 liter. Ez Preventa 125 víz. Rá kell mennünk jobb oldali (vagy fenti) webáruház menüre, aztán étrend kiegészítőkre kattintsunk. Ezután keressünk rá arra hogy preventa, vagy deutérium ebben a webáruházban.

Őszintén szólva én még nem próbáltam ezt a vizet, sajnos nem tudom mennyire hatékony, de a kutatási eredmények biztatóak. Nekünk a kutyánk betegedett meg. Oxigénes vízzel és még sok mással harcolunk a rák ellen, sok alternatív gyógymódot ideszámítva. Úgy néz ki sikeresen, a daganat nem nőtt semmit már kb egy éve:) De örülnénk ha végre teljesen eltűnne.

 

A rák gyógyításával kapcsolatban rengeteget kutattunk. Készítek egy blogot hamarosan: rák-ellen.blog.hu, ahol összegyűjtöm ezeket az információkat.

1 komment

Címkék: rák deutérium mentes víz deutérium mentes víz ára

Fontos: tiszta vizet igyunk!

2010.05.25. 13:39 azusz

Rendkívül lényeges, hogy tiszta vizet igyunk. Szerveztünk természetes védekezéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez nagyon fontos a tiszta víz. Sajnos a csapvízről ez általában nem mondható el, de még az ásványvizekről sem. Ezeket a vizeket még szűrni kell víztisztító berendezésekkel, hogy ne legyenek benne különféle gyógyszer maradványok, nehézfémek, féregpeték és még sorolhatnám az ijesztő felsorolást. A fordított ozmózis vízszűrő úgy szűri meg a vizet, hogy teljesen kristálytiszta lesz a víz. Kérem, látogassanak el a víztisztító berendezés weboldalra és olvassanak erről bővebben! Víztisztító készülék, vízszűrő webáruház.

 

Kulcsszó: víztisztító, vízszűrő, víztisztító berendezés, víztisztító készülék, fordított ozmózis víztisztító, vízszűrő-víztisztító, víztisztítók összehasonlítása

Szólj hozzá!

Címkék: víztisztító vízszűrő víztisztító berendezés fordított ozmózis víztisztító víztisztító készülék víztisztítók összehasonlítása ozmózis vízszűrő ozmózis víztisztító víztisztító webáruház

Deutérium mentes víz, csökkentett deutérium tartalmú víz

2010.05.07. 12:13 azusz

A deutérium mentes vízről

A csökkentett deutérium tartalmú víz, másnéves deutérium mentes víz gyógy hatású?

 

Milyen vizet igyunk, ami gyógyíthatja a rákot?

Tudta, hogy az oxigénterápia segítségével harcolhatunk a daganatok ellen? Az orvosok szerint megfelelő szövet oxigéntartalom mellett a rák képtelen létezni. Az oxigénes víz segít benne, hogy elég oxigén legyen szervezetünkben, de mindenképp napi több litert kell belőle meginni! Átlagosan napi 2-4 liter oxigénes víz igazán hatékony! Olvasson az oxigénes vízről bővebben az oxigénes víz honlapon: Oxigénes víz.

Deutérium mentes vizet itt lehet rendelni az étrendkiegészítőknél Preventa névvel, érdemes rákeresni.

 

Deutérium víz

Erről és a deutérium mentes víz áráról olvashatnak ezen az oldalon. Bővebb információk hamarosan.

Kulcsszó: deutérium mentes víz, deutérium mentes víz ára, oxigénes víz

Szólj hozzá!

Címkék: rák víz mentes oxigénes víz oxigénnel dúsított víz deutérium deutérium mentes víz