HTML

Deutérium mentes víz ára

2010.05.31. 22:24 azusz

A deutérium mentes víz ára 1500 Ft/1,5 liter. Ez Preventa 125 víz. Rá kell mennünk jobb oldali (vagy fenti) webáruház menüre, aztán étrend kiegészítőkre kattintsunk. Ezután keressünk rá arra hogy preventa, vagy deutérium ebben a webáruházban.

Őszintén szólva én még nem próbáltam ezt a vizet, sajnos nem tudom mennyire hatékony, de a kutatási eredmények biztatóak. Nekünk a kutyánk betegedett meg. Oxigénes vízzel és még sok mással harcolunk a rák ellen, sok alternatív gyógymódot ideszámítva. Úgy néz ki sikeresen, a daganat nem nőtt semmit már kb egy éve:) De örülnénk ha végre teljesen eltűnne.

 

A rák gyógyításával kapcsolatban rengeteget kutattunk. Készítek egy blogot hamarosan: rák-ellen.blog.hu, ahol összegyűjtöm ezeket az információkat.

1 komment

Címkék: rák deutérium mentes víz deutérium mentes víz ára

A bejegyzés trackback címe:

https://deuteriummentesviz.blog.hu/api/trackback/id/tr342046339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

méri mama 2011.10.31. 15:52:28

Biztos hogy nagyon jó ez a víz.Sajnos én is érintett vagyok de megint csak a jó modban élök gyógyulhatnak Akinek nem telik rá az kinlódjon
Naponta mennyit kellene meginni belöle?
Nagyon szomorú vagyok hogy még az oxigénes víztöl is drágább.Ugy érzem hogy a daganatos betegeget megpróbálják kihasználni. Én is szeretném az unokáimat az esküvöjükön megtáncoltatni de ezt sajnos anyagiak miatt nem valószinű
Üdvözlettel Méri mama
süti beállítások módosítása